Comissió Paritària General de Prevenció de Riscos Laborals. 25 de maig de 2021.

Requeriments de la Direcció General de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral en relació amb incompliments en matèria de prevenció de riscos laborals de Departaments. Sol·licituds d’intervenció del Protocol per a la prevenció, la detecció, l’actuació i la resolució de situacions d’assetjament psicològic i altres discriminacions a la feina. Informació del cas d’assetjament laboral a un IES del Baix Llobregat.

Negociació del conveni SISCAT a Juny 2021

Des de la UGT tenim molt clar el camí a seguir i el podem resumir en una frase: volem la homogeneïtzació de les condicions laborals i retributives del SISCAT vers l’ ICS. Volem la mateixa jornada laboral, el mateix sou i mateixes condicions en drets socials i de conciliació familiar. No van defallir durant la pandèmia de la covid- 19, ara no defallirem per aconseguir allò que es de dret!!

ICS.DES DE UGT DENUNCIEM SINDICOFÒBIA A LA DIRECCIÓ ATENCIÓ PRIMÀRIA. DAP GIRONA

Aquesta situació pot anar creixent i és quan a les Juntes de Personal de la DAP ICS Girona, per part de l’administració, comencem a escoltar frases com: “NO M’INTERESSA LA TEVA OPINIÓ” i que recull el sumatori d’altres “NO M’INTERESSA” o “NO DONO RESPOSTA” que venim escoltant any rere any i que és motiu d’estupefacció.

UGT RECORDEM ALS GRUPS PARLAMENTARIS QUE HAN DE COMPLIR AMB ELS COMPROMISOS ASSUMITS EN MATÈRIA DE SANITAT

UGT registra en el Parlament de Catalunya un escrit adreçat als Grups Parlamentaris de ERC, JxC, PSC, En comú Podem i CUP, exigint que compleixin amb els compromisos assumits en matèria de sanitat en seu Parlamentària i que aborden aspectes relatius a la millora i equiparació en les condicions laborals dels treballadors de la sanitat publica de Catalunya.

No has trobat la notícia que volies ?

Consulta els nostre arxiu històric de notícies.  AQUÍ

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad